Оранжерийно отглеждани култури

Органичният течен тор и почвен подобрител "Хумус Актив" притежава сертификат за употреба в биологичното земеделие. Той спомага за подобряване качеството и повишаване количеството на продукцията; възстановява структурата на почвата и освобождава блокираните в нея хранителни вещества. Растенията напредват в развитието си и се стимулира тяхната имунна система. "Хумус Актив" може да се прилага самостоятелно, а в комбинация с "Плонар Актив", който също е биосертифициран тор, се постигат максимални резултати.

За всеки един от предлаганите продукти, подробна информация ще откриете в раздел "Продукти", а начина, дозата и момента на приложение е различен, спрямо вид и състояние на култура и почва. Обърнете се към търговския ни консултант за вашия регион-точни координати ще намерите в раздел "Контакти".

Примерен план за приложение:

"Хумус Актив" се прилага в доза 2л./дка, разтворени в 30-50л. вода, преди засаждане. След това, на всеки 2 седмици, се прилагат по 0,5л./дка през системата за капково напояване. Когато културите влязат в плододаване, по 0,5л./дка "Хумус Актив" се внасят всяка седмица.

"Плонар Актив" е гранулиран органичен тор, който представлява оптимална комбинация от органични съставки. 1 кг. "Плонар Актив" на практика ефективно замества 1 тон оборски тор. 

Той се прилага еднократно за цялата вегетация на растенията в доза 10-14 кг./дка. С употребата му количеството на минерални торове се намалява с 30-50%, в зависимост от състоянието на почвата, нейната запасеност с хранителни вещества и потребностите на конкретния вид растение. С нашия партньор "Екодарпол", Ви предлагаме възможност за извършване на почвен анализ в полската ни лаборатория, повече за който ще прочетете в раздел "Услуги".

Преди надигане на лехите се разпръскват 10-14 кг/дка "Плонар Актив", които се внасят еднократно за цялата вегетация на растенията. След това е необходимо да има последваща обработка на почвата.

 
Нагоре